Aigostar Cooltravel 30 JQL

€20,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Aigostar Cooltravel 30 JQL - Reis Waterkoker, Travel, BPA vrij - Zwart - €20,99

Ga je binnenkort op vakantie en wil je gewoon op je hotelkamer of de camping snel een kopje thee, oploskoffie of cup a soup kunnen maken? Dan moet je beslist de Aigostar Cooltravel 30 JQL waterkoker meenemen in je koffer. Het is een superschattige waterkoker met een meeneemformaat en bovendien kookt hij ook nog redelijk snel.

Vermogen

De Aigostar Cooltravel 30 JQL waterkoker presteert beneden het gemiddelde. Dit is enigszins verwachtbaar want deze waterkoker heeft een veel kleiner vermogen dan het gangbare gemiddelde van 2000 Watt, namelijk 650 Watt. De door ons gemeten kooktijd van 190 seconden ligt een stuk boven de gemiddelde kooktijd van 75 seconden van een doorsnee waterkoker. Deze waterkoker is echter een compact formaat en kookt niet supersnel, maar wel onder de 5 minuut. Voor prestatie scoort deze waterkoker daarom 24.

Accessoires

Bij aankoop van de Aigostar Cooltravel 30 JQL krijg je 2 kopjes en 2 lepels erbij. Je kunt de waterkoker meteen gebruiken. Een hele leuke toevoeging van nuttige accessoires! Na gebruik kun je deze keurig weer opbergen in de kan, want ze passen er precies in. Deze waterkoker beschikt over een snoer met een lengte van 0.75 meter. Op basis van onze analyse blijkt dit nogal te kort te zijn voor wanneer het stopcontact iets hoger ligt.

Materiaal

De waterkoker is vervaardigd van kunststof; een vormvast en hard materiaal die best lang meegaat. Je kunt er zeker van zijn dat de waterkoker tijdens het reizen niet binnen de kortste keren stuk gaat. De toegepaste kunststof is bovendien BPA-vrij en daarom voedselveilig verklaard.

Ergonomie

De Aigostar Cooltravel 30 JQL heeft een schattig design. De zwarte kleur met bloemenmotieven en de witte accenten geven de waterkoker een vrolijke uitstraling. Het is een leuk exemplaar met een inhoud van 0.65 liter; deze hoeveelheid water is precies genoeg voor 2 kopjes warm water.
Je kan deze waterkoker makkelijk vullen door het scharnierend dekseltje open te doen. Uit onze test is gebleken dat het vullen van de waterkoker handiger geschiedt via de opening van de kan dan de compacte schenktuit.
Aan het rode indicatielampje kun je zien of de waterkoker aan of uit is. Dit lampje zit aan de onderkant van de kan. Ondanks het compact formaat heeft de waterkoker een stevige handgreep die schenken vergemakkelijkt. Voor dit onderdeel scoort de waterkoker 75.

Veiligheid

Met een ingebouwde beveiligingssysteem wordt droogkoken voorkomen. Dit systeem zorgt ervoor dat de waterkoker automatisch uitschakelt als er geen water in zit. Ook bij oververhitting zal de waterkoker automatisch afslaan. Voor veiligheid krijgt de waterkoker een score van 75.

Filter en kookelement

Deze waterkoker heeft helaas geen antikalkfilter. Zie je kalkaanslag aan de binnenkant, dan is deze eenvoudig schoon te maken met een oplossing van verdunde witte azijn. Het platte verwarmingselement, die op de bodem van de waterkan ligt, zorgt voor een gelijkmatige opwarming.

Kortom

De Aigostar Cooltravel 30 JQL is heel praktisch in gebruik. Vanwege zijn compacte design neem je hem zo mee op reis en kan je ook onderweg genieten van je favoriete warme drank.

5.7 Total Score

Prestatie
2.4
Gebruiksvriendelijkheid
5.4
Veiligheid
7.5
Design
7.5
Voordelen
  • Handig voor onderweg
  • Goedkoop
CONS
  • Lange kooktijd
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken