Princess 236017

€21,49 €28,49

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Princess Waterkoker 1.7L 2200W zwart 236017 - €21,49

Bij de aanschaf van een waterkoker zijn er enkele belangrijke criteria die doorslaggevend zijn voor de uiteindelijke keuze. De Princess Waterkoker 236017 voldoet aan al deze eisen. Dit apparaat heeft een stijlvol design en brengt razendsnel het water aan de kook. Verder is het gebruik ervan heel eenvoudig en energiebesparend.

Vermogen

De Princess Waterkoker 236017 heeft een hoog vermogen van 2200 Watt. Dit staat boven het gemiddelde van 2000 Watt. Je kunt dus erop rekenen dat je met deze waterkoker een beter resultaat zal realiseren dan de doorsnee waterkoker. Wij hebben een kooktijd gemeten van 55 seconden. Deze ligt opmerkelijk veel lager dan het gemiddelde van 75 seconden. Voor het onderdeel prestatie scoort deze waterkoker daarom dan ook 82.

Accessoires

Deze waterkoker kan door een ieder bediend worden. Dankzij de 360⁰ roteerbare basis kan je met gemak van alle zijden de waterkan oppakken en plaatsen. Onder de basis is de waterkoker voorzien van antislipvoetjes die het schuiven van de waterkoker tegengaan.

Materiaal

Zowel de waterkan als de behuizing zijn gemaakt van kunststof en zijn voedselveilig. De toegepaste materialen zijn BPA-vrij.

Ergonomie

Het eerste dat opvalt aan de Princess Waterkoker 236017 is de glanzende zwarte behuizing en voetstuk in dezelfde kleur. De waterkoker is fraai ontworpen en heeft alles op de juiste plek staan.
Aan de voorkant kun je het waterpeil duidelijk aflezen op de brede waterniveaumeter. Hierdoor weet je tijdens het vullen hoeveel water erin zit en voorkomt overvullen.
De aan/uitknop is gesitueerd aan de onderkant van de handgreep en kleurt blauw wanneer de waterkoker aan het koken is. Is het kookpunt bereikt dan slaat ie af en het blauwe lichtje zal dan uitgaan.
Aan de bovenkant van de handgreep zit nog een andere knop waarmee je het scharnierende deksel open doet. De ruime opening zorgt ervoor dat je makkelijk de kan kunt vullen en schoonmaken van binnenuit. Het deksel is goed vergrendeld en voorkomt ontsnapping van stoom. Voor dit onderdeel behaalt deze waterkoker een score van 65.

Veiligheid

De waterkoker is voorzien van droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling. Zit er te weinig water in de kan of til je hem op van de basis dan zal de waterkoker automatisch afslaan. Zodoende worden nare ongelukken voorkomen. Voor veiligheid behaalt deze waterkoker een score van 75.

Filter en verwarmingselement

De waterkoker heeft helaas geen antikalkfilter. Het verwarmingselement ligt in de bodem van de kan verborgen en is plat afgewerkt. Dit zorgt voor een snelle opwarming van het water en makkelijk onderhoud van de waterkoker.

Kortom

De Princess Waterkoker 236017 is een handige waterkoker die er mooi uitziet. Vanwege de zwarte kleur past deze waterkoker waarschijnlijk in elke keuken, want zwart past op alles. De mogelijkheid om efficiënt te presteren is kenmerkend voor dit apparaat en maakt deze waterkoker daarom erg geliefd. Het water wordt met een hoog vermogen in een korte tijd opgewarmd en aan de kook gebracht. Dit wil zeggen dat de waterkoker minder energie gebruikt, wat zich door vertaald naar minder kosten en minder tijd. Zeg nou eens zelf, dat zijn toch hele goede voordelen?

7.1 Total Score

Prestatie
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Veiligheid
7.5
Design
6.5
Voordelen
  • Snelle kooktijd
CONS
  • Goedkope uitstraling
  • Kunststof
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken