Russell Hobbs 21600-57

€58,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Als je op zoek bent naar een energiebesparende glazen waterkoker dan is de Russell Hobbs 21600-57 waterkoker zeker aan te raden. Het is een mooie waterkoker van glas die efficiënt werkt en praktische functies heeft. De waterkoker kan goed ingezet worden om veel water te koken, maar werkt net zo efficiënt als je maar 1 kopje water nodig hebt.

Vermogen

Met een vermogen van 2200 Watt presteert deze waterkoker nog net iets beter dan een gangbare waterkoker met een gemiddelde vermogen van 2000 Watt. De door ons gemeten kooktijd van 51 seconden blijkt tevens boven het gemiddelde te zijn van 75 seconden. Kortom de Russell Hobbs 21600-57 waterkoker zal qua vermogen en kooktijd een betere prestatie leveren dan het gemiddelde. Hierdoor behaalt hij een score van 88 voor Prestatie.

Accessoires

Deze waterkoker staat op een plateau die 360° roteerbaar is voor handigheid en gemak. Verder heeft het plateau antislipvoetjes en een opbergruimte voor het snoer.

Materiaal

De behuizing van de waterkoker is vervaardigd van duurzaam RVS en de waterkan is van glas. De waterkoker is ook nog BPA-vrij en voedselveilig.

Ergonomie

Het design van deze Russell Hobbs 21600-57 waterkoker is niet gecompliceerd, maar eenvoudig en toch stijlvol. Het apparaat staat er leuk bij, maar is bovendien erg praktisch. Op de doorzichtige glazen kan is het waterniveau makkelijk af te lezen. Kies aan de hand hiervan de gewenste hoeveelheid water. Met de waterkoker kan je maximaal 1.7 liter water koken of gebruik de snelkookfunctie om slechts 1 kopje water te koken. Je bepaalt het zelf.
Het deksel is afneembaar waardoor je makkelijk toegang krijgt tot de binnenkant van de kan om die te vullen en schoon te maken. Vanwege de stevige handgreep kan je de waterkoker makkelijk hanteren. De perfecte schenktuit zorgt voor lekker schenken.
Bij het koken van het water zal de LED-verlichting aan de onderkant van de kan te zien zijn als een blauw verlichte ring. Dit opvallend licht in combinatie met het bruisende water is een fraai detail van deze waterkoker. Met al deze eigenschappen scoort deze waterkoker voor dit onderdeel 85.

Veiligheid

De blauwe ring tijdens het koken dient tevens als indicatie lampje die aangeeft of de waterkoker aan staat of niet. De waterkoker beschikt over een beveiligingssysteem tegen droogkoken en slaat tevens af nadat het water zijn kookpunt heeft bereikt. Voor het onderdeel veiligheid behaalt deze waterkoker een score van 75.

Filter en kookelement

De antikalkfilter van de waterkoker is uitneembaar en kan eenvoudig weggehaald worden van de kan om schoon te maken en af te spoelen. Het verwarmingselement ligt verborgen waardoor de waterkoker aan de binnenkant makkelijk schoon te maken is.

Kortom

Bij deze Russell Hobbs 21600-57 waterkoker zal je alle belangrijke eigenschappen van een goede waterkoker terugvinden. Vanwege het groot vermogen is de waterkoker energiebesparend, dit betekent kosten en tijd besparen! De bediening van deze waterkoker is erg simpel; je vult het water naar het gewenste niveau, drukt het knopje in en wachten maar totdat hij afslaat. Het duurt maar net een paar seconden.

7.8 Total Score

Prestatie
8.8
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Veiligheid
7.5
Design
8.5
Voordelen
  • Glas.
  • Fraai design.
  • Snelle kooktijd.
CONS
  • Prijs.
  • Luid.
Geef je mening  |  Read reviews and comments

Tags:

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken