Emerio WD-118981

€69,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Emerio WD-118981 - Heet Water Dispenser 2,2 L - €69,99
Price history
×
Price history for Emerio WD-118981 - Heet Water Dispenser 2,2 L
Latest updates:
  • € 69,99 - september 19, 2022
  • € 112,99 - september 12, 2022
  • € 104,99 - september 4, 2022
  • € 112,99 - augustus 25, 2022
Since: augustus 25, 2022
  • Highest Price: € 112,99 - augustus 25, 2022
  • Lowest Price: € 69,99 - september 19, 2022

Een waterkoker is handig om snel water heet te kunnen serveren voor bijvoorbeeld thee. Het duurt sommige mensen toch net iets te lang voor het water kookt, en Emerio speelt in op deze behoefte door een heet water dispenser op de markt te brengen die er stijlvol uitziet en waarmee je snel heet water kan serveren.

Het apparaat

Emerio staat bekend om zijn keukenmachines, voor vrijwel elk onderdeel van het ontbijt tot aan het avondeten is er een product van Emerio dat kan ondersteunen bij het koken. Deze heet water dispenser is bedoeld voor families en éénpersoons huishoudens.

Ons oordeel

Heetwaterdispensers beoordelen we door een aantal verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.0/10)

Deze heet water dispenser heeft redelijk goede prestaties. Wat je van een apparaat als dit wil, is dat je er snel heet water mee kan tappen. Dit lukt dit apparaat binnen 8 seconden, een prima score. Je kan in dit model 2.2 liter water heet houden. Dit is een prima capaciteit, waarmee je als je er slechts thee of soepwater mee wil zetten zo’n 2 of 3 dagen mee vooruit zou kunnen.

Gebruiksgemak (7.5/10)

De heetwaterdispenser is een eenvoudig te gebruiken apparaat. Het is prettig dat er een droogkookbescherming op dit apparaat zit. Zo kun je het met een gerust hart achterlaten. Daarnaast is de temperatuur van het apparaat in te stellen op verschillende temperaturen: 45, 65, 85 of zelfs 100 graden Celsius. Voor elk type gebruik zou je dus de juiste temperatuur kunnen vinden.

Design(7.0/10)

Dit model ziet er met zijn zilveren kleur redelijk stijlvol uit. Het lijkt op een modern koffiezetapparaat. De capaciteit van het water is eenvoudig aan de zijkant te zien, zodat je weet wanneer wanneer het apparaat opnieuw gevuld moet worden. Onder het gedeelte waar je een glas of mok plaatst bevindt zich een klein reservoir waar overtollig water in opgevangen kan worden, zodat dit niet op je aanrecht terecht komt.

Specificaties via emerio.eu:

  • Capaciteit: 2.2 Liter
  • Heet water in 8 seconden

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.0/10
  • Gebruiksgemak: 7.5/10
  • Design: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Een prima heet water dispenser voor als je snel heet water wil tappen op een vooraf bepaalde temperatuur. Het apparaat kan een redelijke hoeveelheid water heet houden met 2.2 liter. Het apparaat ziet er prima uit, je zou het kunnen verwarren voor een koffiezetapparaat. Het is eenvoudig te zien hoeveel water er nog in het reservoir zit, en het apparaat is gebruiksvriendelijk: de meeste bedieningen gebeuren met één knop. Een prima apparaat, voor een gemiddelde prijs.

7.2 Total Score

Prestatie
7.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Design
7.0
Voordelen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goedkoop
CONS
  • Redelijke capaciteit
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken