Russell Hobbs – Grote retro Waterkoker

€51,00 €69,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Waarom zou je simpel zijn, terwijl je fantastisch kan zijn? Het antwoord op deze vraag vind je terug in het design van de Russell Hobbs retro waterkoker. Het is een aparte waterkoker met een stijlvol uiterlijk, die alles behalve ordinair is. De functionaliteit van deze waterkoker is net zo opmerkelijk als zijn uiterlijk. 

Vermogen

Het is een efficiënte waterkoker die gemaakt is om te presteren. Het vermogen ervan is 2400 Watt, welke iets beter is dan het gemiddelde vermogen van 2000 Watt. Een hogere energie in een korte tijdspanning betekent een snellere kooktijd. We hebben een kooktijd gemeten van 52 seconden. Dat ligt onder een minuut en is sneller dan de gemiddelde kooktijd van 75 seconden. Voor prestatie scoort deze waterkoker daarom 87.

Accessoires

Deze Russell Hobbs retro waterkoker plaats je op een roteerbaar plateau die 360° kan draaien voor gebruiksgemak.  De waterkoker zelf is snoerloos, terwijl het voetstuk een snoer heeft met een lengte van 2.61 m. De lengte van de snoer kan je aanpassen aan de gewenste behoefte door het snoer op te wikkelen in de snoerwikkelaar. 

Materiaal

De waterkoker is vervaardigd van degelijk roestvrijstaal. Dit duurzaam materiaal garandeert een lange levensduur van de waterkoker en een veilige manier van water koken. De RVS waterkoker is volledig voedselveilig en kookt water tot veilig drinkbaar water. 

Ergonomie

Deze chique waterkoker is er eentje om gezien te worden. De RVS waterkoker ziet er apart uit en is verfraaid met zwarte retro details. 

Het goed passende deksel is afneembaar waardoor je de waterkan makkelijk kan vullen en aan de binnenkant kan komen om die schoon te maken. Verder heeft de waterkoker een onopvallende kijkvenster om het gewenste waterniveau te bepalen. 

Aan de buitenzijde van de kan vind je fraai detail van een watertemperatuur venster om zodoende de temperatuur van het kokende water te volgen. 

De vorm van de ‘softgrip’ handgreep en de brede schenktuit maken de waterkoker prettig in gebruik. De waterkoker kan een hoeveelheid water bevatten van 1.7 liter. Hij eindigt in dit onderdeel met een score van 90.

Veiligheid

Aan de verlichte aan/uit knop kan je snel zien of waterkoker aanstaat of niet. Middels een ingebouwd beveiligingssysteem waarschuwt de waterkoker tegen droogkoken. De waterkoker zal automatisch uitschakelen indien de waterkoker zonder of weinig water wordt aangezet. Ook heeft de waterkoker een automatische afslag nadat het water is gekookt. Voor veiligheid scoort deze waterkoker 75

Filter en kookelement

De uitneembare fijnmazige antikalkfilter van de waterkoker kan je met gemak weghalen om te wassen. Ook heeft deze waterkoker een verborgen verwarmingselement met een snelkookfunctie. 

Kortom

De Russell Hobbs retro waterkoker is een ware blikvanger die de aandacht op elk keukenaanrecht meteen trekt. De combinatie van RVS en de zwarte retro accenten geven de waterkoker een klassieke, doch stijlvolle uitstraling die beslist goed zal aansluiten bij elk keukeninterieur. Ook bezit deze energiebesparende waterkoker uitstekende functionaliteiten die erg praktisch en bruikbaar zijn. Met deze fraai uitziende waterkoker heb je binnen een handomdraai erg snel een kopje koffie of thee gezet. 

7.9 Total Score
Testrapport

Prestatie
8.7
Gebruiksvriendelijkheid
6.5
Veiligheid
7.5
Design
9.0
Voordelen
  • Fraai ontwerp.
  • Snelle kooktijd.
  • RVS.
CONS
  • Prijs.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken