Bartscher ISO-Dispenser 3L

€64,50

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Niet alle producten in deze test hebben dezelfde functionaliteit. Zo heeft deze Bartscher ISO-Dispenser een iets andere functie dan de meeste heet water dispensers in onze test. Dit model kan namelijk geen water koken, maar het wel goed warm houden. Dat heeft als nadeel dat je water dus niet kan opwarmen, maar het positieve hier van is dat je zowel koude als warmere dranken op temperatuur kan houden.

Het apparaat

Het Duitse Bartscher zien we vaak terug in onze test. Het bedrijf maakt hoogwaardige producten, die in onze test vaak prima scoren. Deze ISO-dispenser ziet er ook prima uit, en het model is gunstig geprijsd. We zijn dan ook erg benieuwd naar de resultaten van de test.

Ons oordeel

Heet water dispensers beoordelen we door enkele verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs-kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.5/10)

Dit model biedt prima prestaties, zeker als je de prijs in je achterhoofd hebt. 3 liter is een prima capaciteit, je kunt hiermee voor verschillende soorten groepen uit de voeten, van familiefeesten tot voetbalteams. Het model kan zoals gezegd zowel warm als koud water op temperatuur houden. Dit is erg handig, eigenlijk is het dus een 2 in 1 apparaat. Een minpuntje is wel dat het apparaat geen water kan opwarmen of aan de kook kan brengen.

Gebruiksgemak (7.5/10)

Dit apparaat is zeer gemakkelijk in het gebruik. Het is één van de meest simpel te gebruiken apparaten in onze test. Dit kom ook door enkele maatregelen die samenhangen met het design. Het is namelijk makkelijk om je kop of glas in het daarvoor bestemde gedeelte te plaatsen. Dit scheelt morsen en is een veilige manier van inschenken.

Design (7.5/10)

De ISO-dispenser is slim ontworpen. We zien in deze test wel vaker een combinatie van verschillende materialen in deze test, en vaak is de uitwerking daarvan erg goed. Dit, omdat het kunststof gedeelte er voor kan zorgen dat je beschermd wordt tegen hitte (of kou in dit geval). Ook zorgt het zwart van dit model er voor dat erg duidelijk is waar je wel en niet het apparaat kan vasthouden. Ook is er door de aanwijzing op de voorkant van het apparaat eenvoudig te zien hoeveel water of drank er in het apparaat zit.

Specificaties via bartscher.com:

  • Capaciteit: 3 Liter
  • RVS/Kunststof

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.5/10
  • Gebruiksgemak: 7.5/10
  • Design: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.5/10 –
Dit model is geen heet water dispenser, maar dat betekent niet dat dit model geen plaats heeft in deze test. Het model kan water zowel warm als koud houden en doet dat zeer goed. Zowel het design, het gebruiksgemak en de prestaties zijn prima. Dit model heeft 3 Liter aan capaciteit, waardoor het gewicht ook nog laag blijft en het relatief makkelijk te transporteren is.

7.5 Total Score

Prestatie
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Design
7.5
Voordelen
  • Functionaliteit
  • Design
CONS
  • Kan geen water koken
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken