Domo DO497WK

€58,16 €99,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Domo DO497WK - MyTea Deluxe Heetwaterdispenser - 2L - Zwart - €58,16
Price history
×
Price history for Domo DO497WK - MyTea Deluxe Heetwaterdispenser - 2L - Zwart
Latest updates:
  • € 58,16 - maart 4, 2021
  • € 55,95 - februari 24, 2021
  • € 65,29 - februari 13, 2021
  • € 80,00 - februari 6, 2021
Since: februari 6, 2021
  • Highest Price: € 80,00 - februari 6, 2021
  • Lowest Price: € 55,95 - februari 24, 2021

Zoek je naar een heet water dispenser die er goed uitziet, en specialiseert in de bereiding van een snel kopje thee? De meeste heet water dispensers zien er wat saai en grijs uit, maar dat is voor dit model zeker niet het geval. Dit model heeft niet zo’n grote inhoud, maar deze zou groot genoeg moeten zijn voor een familie bij het ontbijt. Laten we kijken hoe dit model van Domo uit de test komt.

Het apparaat

Domo is een Belgisch merk dat zich richt op verschillende typen keukenapparatuur, vooral de apparatuur voor het bereiden van specifieke gerechten als panini’s en wafels. Ook maakt dit merk een lijn met heet water producten, en dit model van Domo is er daar één van. Dit model heeft de naam MyTea meegekregen, een leuk gekozen naam. Veel mensen zien het drinken van een kopje thee namelijk bij uitstek als een momentje voor zichzelf.
Met 2 liter heeft dit apparaat niet de grootste inhoud, maar dit zou nog steeds voldoende moeten zijn om het ontbijt, en daarna de dag door te komen.

Ons oordeel

Heet water dispensers beoordelen we door enkele verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs-kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.0/10)

Dit model biedt prima, maar simpele prestaties. Het is dan ook slechts ontworpen met één doel: het zetten van een prima kop thee. Met één druk op de knop kun je met dit model een kop thee zetten, van tussen de 150 en 300 ml water. Je moet het water daarvoor wel eerst 45 seconden koken. Dat maakt het voordeel vergeleken met een reguliere waterkoker wel erg klein.

Gebruiksgemak (8.0/10)

Dit apparaat is bijzonder makkelijk in gebruik. Bij de juiste instellingen kun je met een druk op de knop een kop thee zetten. Dit werkt uitstekend, en er zijn geen functies die we erg missen op dit apparaat. Een prima ontwerp dat eenvoudig te bedienen is.

Design(8.0/10)

Dit model ziet er leuk ontworpen uit, al moet het natuurlijk wel in je keuken passen. Dit model is beschikbaar in zwart met blauwe uitvoering. Je kunt er simpel je kopje in plaatsen op het daarvoor bestemde reservoir. Een prima, stijlvol en eenvoudig te gebruiken design.

Specificaties via domo-elektro.be

  • Inhoud: 2 Liter
  • 45 seconden water kooktijd

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.0/10
  • Gebruiksgemak: 8.0/10
  • Design: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.7/10 – Een prima apparaat voor het zetten van thee en bouillon. Het water koken kan soms wel wat lang duren – 45 seconden is niet veel sneller dan de meeste waterkokers -, maar het gebruiksgemak is beter en het apparaat ziet er ook nog eens prima uit. Dit model zal een prima aankoop zijn voor de meeste keukens.

7.7 Total Score

Prestatie
7.0
Gebruiksvriendelijkheid
8.0
Design
8.0
Voordelen
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
CONS
  • Water koken duurt wat lang
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken