Domo My Tea ECO

€50,40 €76,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Domo 'My Tea' ECO waterkoker DO482WK zwart - €50,40
Price history
×
Price history for Domo 'My Tea' ECO waterkoker DO482WK zwart
Latest updates:
  • € 50,40 - maart 4, 2021
  • € 51,93 - februari 23, 2021
  • € 49,99 - februari 20, 2021
  • € 47,86 - februari 16, 2021
  • € 46,84 - februari 7, 2021
  • € 51,23 - februari 2, 2021
Since: februari 2, 2021
  • Highest Price: € 51,93 - februari 23, 2021
  • Lowest Price: € 46,84 - februari 7, 2021

Dit product viel direct op in onze test, omdat het er zo anders ziet dan andere heet water dispensers. Dit model noemt zich een een ‘ECO waterkoker’. We zijn erg benieuwd waard waar dat ‘eco’ vandaan komt. Het model is verkrijgbaar in een aantal verschillende, opvallende kleuren.

Het apparaat

Het Belgische Domo specialiseert in het maken van verschillende keukenapparatuur, onder anderen voor het maken van sandwiches. De lijn van producten voor heet water is interessant, omdat deze er wat anders uitziet dan die van de meeste merken. De meeste waterkokers en en heet water dispensers zijn niet de meest elegante apparaten, Domo probeert daar met onder anderen dit model verandering in te brengen. Dit model is goed voor 1.5 Liter water, en dat is in onze test redelijk weinig.

Ons oordeel

Heetwaterdispensers beoordelen we door een aantal verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.0/10)

Anderhalve liter is niet een erg grote capaciteit, maar het zou genoeg moeten zijn om een kleine familie of éénpersoonshuishouden te kunnen voorzien tijdens het ontbijt of gedurende de dag bij genoeg bijvullen. Het apparaat kan 200 ml water van 100 graden in 45 seconden tappen, met een enkele druk op de knop. Dat is op zich prima, maar wel een vrij lange tijd. Waterkokers kunnen dit vaak ook, of sneller.

Gebruiksgemak (8.5/10)

Gebruiksgemakis misschien nog wel meer dan uiterlijk de pijler van dit apparaat. Het is erg makkelijk je kopje te plaatsen op het reservoir, en met een druk op de knop heb je een precies goed gevuld kopje van 200 ml. Het water wat getapt wordt is goed heet: 100 graden op het moment van tappen.

Design (7.5/10)

Een mooi ontwerp, met wat eigenschappen die de gebruikerservaring verbeteren. Door het doorzichtige plastic is het eenvoudig om te zien hoeveel water er nog in het apparaat dit. Daarnaast is het ontwerp mooi ontworpen. Natuurlijk is dit afhankelijk van persoonlijke smaak, maar wij vinden dit model er prima uit zien. Het is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren: groen, rood, zwart en oranje. Dit model heeft de titel ‘eco’ meegekregen, dit komt omdat het apparaat alleen het gedeelte water kookt dat je nodig hebt.

Specificaties via domo-elektro.be

  • Capaciteit: 1.5 Liter
  • 45 senden water kooktijd

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.0/10
  • Gebruiksgemak: 7.5/10
  • Design: 8.5/10

Ons eindoordeel

7.7/10 –
Dit apparaat is een prima apparaat voor kleine huishoudens. Het ziet er leuk ontworpen uit en is beschikbaar in een aantal verschillende opvallende kleuren. Het gebruiksgemak prima, en er is wat rekening gehouden met het milieu, omdat het apparaat alleen het water kookt dat je nodig hebt. Het koken van het water duurt wel wat lang, met 45 seconden. Kun je hier mee leven dan heb je een prima ontworpen en leuk apparaat om thee mee te zetten.

7.7 Total Score

Prestatie
7.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Design
8.5
Voordelen
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Unieke uitstraling
CONS
  • Water koken duurt wat lang
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken