Inventum HWD722

€67,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Heet water dispensers kenmerken zich over het algemeen door een simpel uiterlijk dat zich vaak richt op de capaciteit, maar niet op het design. Voor waterkokers die je in de keuken zet, is het uiterlijk voor veel mensen toch wel zeker van belang, omdat het apparaat bijna altijd redelijk in het zicht staat. Een apparaat dat er wat mooier uit ziet, is dan ook zeer welkom. Dit model van Inventum is zo’n apparaat. In deze test kijken we of het model naast het prima ontwerp, ook goede prestaties biedt.

Het apparaat

Inventum maakt huishoudelijke apparaten en biedt een hoop van deze apparaten aan op de Nederlandse markt. Onder deze apparaten bevinden zich een hoop keukenapparaten. Over het algemeen biedt Inventum een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit apparaat kan water aan de kook brengen en warm houden, en heeft een inhoud van 2.2 liter.

Ons oordeel

Heet water dispensers beoordelen we door enkele verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs-kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.3/10)

Dit apparaat heeft een capaciteit van 2.2 liter, en dat is voor een model voor in deze prijsklasse een prima capaciteit. Dit is genoeg om een familie of eenpersoons huishouden te kunnen van heet water, en je zou er zelfs direct heet water mee op het vuur kunnen zetten tijdens het koken. Dit apparaat kan het water warm houden tussen de 20 en 99 graden, een zeer groot bereik.

Gebruiksgemak (7.5/10)

Dit apparaat is makkelijk in het gebruik. Omdat het reservoir doorzichtig is, kun je vrij gemakkelijk zien hoeveel water er nog in het reservoir zit. Daarnaast heeft dit apparaat een duidelijk en groot genoeg reservoir om een glas of kop op te zetten. Dit is erg prettig, omdat je dan daarnaast je handen vrij hebt. De bediening is ook zeer simpel, met twee knoppen.

Design(8.0/10)

Het apparaat ziet er goed uit door de rustige en simpele combinatie tussen verschillende materialen. Het design staat goed in dienst van de functionaliteit, dat vinden wij altijd een prettige eigenschap. Op dit apparaat vind je geen onnodige eigenschappen. Simpel en doeltreffend. Het apparaat is niet dubbelwandig.

Specificaties via inentum.eu:

  • Capaciteit: 2.2 Liter
  • Simpel, stijlvol ontwerp

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.3/10
  • Gebruiksgemak: 7.5/10
  • Design: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.6/10 –
Deze heet water dispenser is een prima koop voor mensen die enkele verschillende eisen aan zo’n apparaat hebben. Dat de prijs-kwaliteitverhouding van het model ook nog eens heel erg in orde is, is een extra reden om dit model te overwegen. Het ziet er prima uit, en werkt simpel. Daarnaast kun je het water op een temperatuur tussen de 20 en 99 graden houden, voor elk soort gebruik zit er dus de juiste temperatuur bij. Ook kun je een kop of mok gemakkelijk onder het apparaat plaatsen en deze vullen zonder deze te hoeven vasthouden. Een prettige eigenschap.

7.6 Total Score

Prestatie
7.3
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Design
8.0
Voordelen
  • Stijlvol
  • Gebruiksvriendelijk
CONS
  • Niet dubbelwandig
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken