MOA Heetwaterdispenser KT2214A

€59,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

De meeste heet water dispensers met een wat groter formaat zijn grote, vrij lomp ogende, ketel-vormige reservoirs met een tapkraantje. Bij heet water dispensers met een wat minder grote capaciteit gaat het design en de gebruiksvriendelijkheid een grotere rol spelen. Dit, omdat deze apparaten gemakkelijk in de keuken geplaatst kunnen worden, en dus constant in het zicht zullen staan. De MOA heet water dispenser is zo’n apparaat. Het ziet er beter uit dan het gemiddelde apparaat in onze test. We zijn benieuwd of de prestaties van dit model op één lijn zijn met het uiterlijk van dit apparaat.

Het apparaat

Moa staat bekend om zijn stijlvolle keuken- en andere huishoudapparatuur. De prijs-kwaliteitverhouding van deze producten is bij dit merk belangrijk. Deze heet water dispenser is dan ook een prima voorbeeld van de lijn producten van MOA.
Dit model is met een inhoud van 2.5 liter geschikt voor huishoudens van één tot enkele personen.

Ons oordeel

Heet water dispensers beoordelen we door enkele verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs-kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(8.0.8/10)

Dit model heeft verschillende maatregelen getroffen om het niveau van de prestaties van dit apparaat te verhogen. Het model is energiezuinig, kan met één druk op de knop bediend worden, kan tot wel een halve liter water per minuut uitgeven en heeft twee ingebouwde thermostaten. Ook beschikt dit model over droogkook beveiliging. Met 2400 watt is dit model vrij krachtig.

Gebruiksgemak (8.5/10)

Dit model is een van de gemakkelijkste apparaten om te gebruiken in onze test. Je hoort vaak de slagzin ‘met één druk op de knop’. Die gaat voor dit model ook op. Aan de zijkant van dit apparaat kun je goed in de gaten houden hoeveel water er nog in het reservoir zit.

Design(8.5/10)

Net zoals de meeste producten van MOA ziet dit model er stijlvol uit. Het misstaat niet in de keuken, en dat is zeker bij een product dat constant blijft staan niet onbelangrijk. Dat het apparaat over een RVS opvangbakje beschikt om een kop of glas op te zetten is erg handig, zo hoef je deze niet vast te houden en kunnen je handen minder snel verbranden. Een groen en een rood lampje zijn een handige aanwijzing over de waterstand in het apparaat.
Het model heeft een luxe en moderne uitstraling. Het apparaat is niet dubbelwandig.

Specificaties via moacolors.com:

  • Capaciteit: 2.2 Liter
  • Heet water met 1 druk op de knop

Onze ervaring:

  • Prestaties: 8.0/10
  • Gebruiksgemak: 8.5/10
  • Design: 8.5/10

Ons eindoordeel

8.3/10 –
Dit model is een prima heet water dispenser, die er ook nog eens goed uit ziet. Je kunt dit model eenvoudig bedienen, onder anderen omdat je kan zien hoeveel water er nog in het apparaat zit door de duidelijke aanwijzing van een groen en rood lampje. Dit model is een prima mix tussen alle belangrijke factoren in onze test, en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs.

8.3 Total Score

Prestatie
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
8.5
Design
8.5
Voordelen
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
CONS
  • Niet dubbelwandig
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken