ProfiCook PC HGA1111

€99,95 €139,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Als je op zoek gaat naar een heet water dispenser voor grotere groepen, of simpelweg met een grotere capaciteit, dan zou je zomaar uit kunnen komen bij dit model van Proficook. We komen Proficook een aantal keer tegen in onze test als een bedrijf dat hoogwaardige keukenproducten maakt, onder anderen om water mee te koken.

Het apparaat

Dit apparaat is geschikt om maarliefst 16 liter water warm te houden. Een flinke hoeveelheid. Dit model schaf je niet aan voor je familie, maar alleen als je bijvoorbeeld een grote vergadering hebt, of voor in de keuken van een vereniging.

Ons oordeel

Heetwaterdispensers beoordelen we door een aantal verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(7.0/10)

In deze ketel past maar liefst 16 liter aan water. De temperatuur van dit water is traploos te controleren van tussen de 30 tot en met 100 graden. Het apparaat heeft een vermogen van 1500 watt, een prima score.

Gebruiksgemak (7.0/10)

Dit model is erg eenvoudig te gebruiken, het heeft dat ook niet zoveel opties. Naast de aan/uit knop bevindt zich een draaiknop om de temperatuur in te stellen en een simpele tapkraan op het apparaat. Twee lampjes, een groen en een rood lampje geven aan of er nog genoeg water in het model zit op het moment dat deze aan staat.

Design(6.0/10)

Het design van dit model is vrij simpel en voelt wat goedkoop aan. Het model is niet dubbelwandig en vrij licht, Kun je hier mee leven, dan heb je een groot model een prima prijs. De hendel om de deksel van het apparaat af te halen is in vergelijking met andere modellen wel een goede oplossing: er is zo geen mogelijkheid om je handen te branden.

Specificaties via proficook.de:

  • Capaciteit: 16 Liter
  • Temperatuur traploos in te stellen

Onze ervaring:

  • Prestaties: 7.0/10
  • Gebruiksgemak: 7.0/10
  • Design: 6.0/10

Ons eindoordeel

6.7/10 –
Voor een groot model als deze heeft dit model niet helemaal de stevige bouwkwaliteit die je zou hopen van een model dat zoveel liter moet huisvesten. Het materiaal is wat licht en voelt iets fragiel aan. Kun je hier echter mee leven, dan krijg je voor je geld een prima heet water dispenser die qua capaciteit en functionaliteit niet misstaat in een grote keuken of kantine.

6.7 Total Score

Prestatie
7.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.0
Design
6.0
Voordelen
  • Grote capaciteit
  • Temperatuur eenvoudig te regelen
CONS
  • Voelt wat licht en fragiel aan
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken