Proficook PC-HWS1145

€107,95 €159,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Water opzetten voor thee of bouillon kan lang duren. Met dit apparaat heb je direct heet water tot je beschikking. De meeste heet water dispensers zijn vaak wat simpel en zien er analoog uit. Dit model is een wat uitgebreider model met meer functies. Dit zien we direct terug in de prijs. We zijn dan ook benieuwd of dit model waar voor zijn geld biedt.

Het apparaat

Het Duitse proficook richt zich op hoogwaardige keukenapparatuur. Dit apparaat ziet er op het eerste gezicht zeer goed uit. Omdat je dit apparaat waarschijnlijk in de keuken zal plaatsen, en lastig op te bergen is, zal deze in het zicht blijven staan. Daarom is het prettig dat dit model er goed uit ziet. Dit model kan binnen 5 seconden heet water leveren en heeft een inhoud van 4 liter.

Ons oordeel

Heet water dispensers beoordelen we door enkele verschillende specificaties te waarderen in de vorm van een score. Van deze scores nemen we een gemiddelde, de eindscore. We beoordelen op prestaties, gebruiksgemak en design. Bij de beoordeling van het uiteindelijke cijfer nemen we altijd de prijs-kwaliteitverhouding mee.

Prestaties(8.0/10)

Deze heet water dispenser heeft een inhoud van 4 liter, een middelgrote inhoud. Je hebt zo altijd genoeg water voorradig voor bijvoorbeeld het ontbijt. Je kunt het model instellen op verschillende temperaturen, van 55 tot 100 graden, in stappen van 10 graden.
Je kunt daarna eenvoudig instellen hoeveel water je wil dat het apparaat tapt. Van 100 ml tot 500, in stappen van 100 ml.

Gebruiksgemak (8.0/10)

Dit apparaat is erg makkelijk in gebruik. Dit komt vooral voor de mogelijkheid de grootte van je glas van tevoren in te stellen. Zo heb je altijd precies een goed getapt glaasje.
Op de voorkant van het apparaat bevindt zich een bedieningspaneel dat duidelijk en handig te gebruiken is. Hier stel je de grootte van je kopje en de temperatuur van het water op in.

Design(8.0/10)

Dit apparaat is erg mooi ontworpen. We zien vaak dat één element, bijvoorbeeld de plaatsing van een knop of het gebruik van een bepaald materiaal, een groot verschil kan maken voor een ontwerp. Bij dit model is dit het gebruik van een lampje achter de plek waar het water uit komt. Hierdoor ziet het model er, als je dit lampje inschakelt, erg hoogwaardig en luxe uit. Verder is de mix van kunststof en RVS doeltreffend en mooi ingezet.

Specificaties via proficook.de:

  • Inhoud: 4 Liter
  • Geavanceerd, stijlvol ontwerp

Onze ervaring:

  • Prestaties: 8.0/10
  • Gebruiksgemak: 8.0/10
  • Design: 8.0/10

Ons eindoordeel

8.0/10 –
Dit apparaat is een hoogwaardig apparaat waarvoor je wel iets meer betaald dan voor de gemiddelde heet water dispenser. Je krijgt daarvoor wel wat extra functionaliteit. Je kun je voorkeuren zelf instellen, en zo wordt een glaasje tappen erg gemakkelijk. Het apparaat ziet er ook nog eens zeer goed uit, met als hoogtepunt een lampje dat verticaal schijnt, in het glas. Het apparaat ziet er zo zeer goed uit, en maakt zijn hogere prijskaartje waard.

8 Total Score

Prestatie
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
8.0
Design
8.0
Voordelen
  • Stijlvol
  • Gebruiksvriendelijk
CONS
  • Vrij prijzig
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken